• 29 липня 2021

Святкуємо 15-річчя!

1 серпня 2021 року в Українській рекламній агенції “Престиж” справжнє свято! Вже 15 років поспіль компанія вносить вагомий внесок в рекламний простір не тільки Житомирщини, а й інших областей України.


карта.jpg


Ювілей - це прекрасний привід проаналізувати, що зроблено, визначити завдання на перспективу та не зупинятися на досягнутому.  Підкорення нових рекламних висот, завоювання довіри нових клієнтів та збільшення асортименту послуг є основними критеріями росту рекламної агенції.


ita.jpg


    - Шановні партнери! Протягом 15 років між нами склалися не тільки ділові взаємовигідні відносини,  а й в багатьох випадках вони стали дружніми. Дякую Вам за довіру! Наша співпраця стимулює нас зростати та постійно використовувати передові технології для вирішення будь-яких Ваших ідей.


IMG_1597.JPG   


  Постійно розвиваючись, Українська рекламна агенція “Престиж” накопичила значний досвід, що дозволяє гарантувати високу якість послуг та індивідуальний підхід до кожного клієнта.

фото.jpg


- Я пишаюся своїм дружнім та згуртованим колективом, адже це дійсно талановиті та досвідчені люди! Багато з них працює у нас дуже довгий час. За нашими плечима - великий, насичений подіями шлях, - завжди каже засновник компанії Сергій Купринюк.

- Робота нашої агенції розпочиналась в маленькій кімнаті, де працювало лише декілька співробітників. Тепер ми знаходимося в центрі Житомира, за час нашої діяльності створено 18 різних напрямків роботи, більшість з яких є власними розробками.

Самовдосконалення та підвищення рівня кваліфікації, злагоджена робота націленої на успіх команди стали незаперечною запорукою ефективної діяльності Української рекламної агенції “Престиж”.

- Процвітання та успіху нашій компанії, цілеспрямованості,  блискучих перспектив і особистого щастя кожному з нас. Бажаю нам іти тільки вперед і тільки всім разом!


изображение_viber_2021-04-19_19-12-34.jpg

 


Show popup